Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

cane corso karakter

Karaktereigenschappen van de Cane Corso. Een dominant baas is een must.

Het Karakter Van De Cane Corso Alles Wat Je Moet Weten
Het Karakter Van De Cane Corso Alles Wat Je Moet Weten

Gehoorzaamheidscursussen wordt aanbevolen in een vroeg stadium in het leven.

. Het karakter van de Cane Corso is zeker waaks te noemen. Het is een mooie grote hond maar is erg aanhankelijk en. Zwart loodgrijs leisteen lichtrood donkerrood gestreept. Wanneer u voor een bepaald ras kiest doet u dat niet alleen op basis van uiterlijk maar ook op basis van karakter.

In sommige lichtere kleuren heeft de cane corso een typerend donker masker op het gezicht maar de rasstandaard stelt dat dit donkere deel niet verder naar achteren mag lopen dan de. Ze weten een situatie snel te analyseren en vervolgens te handelen. Uiterlijke kenmerken Lichaamsbouw De honden zijn stevig gebouwd de kop is groot ze hebben korte oren die overeind staan en ze kunnen erg fel kijken met hun donkere ogen. De Cane Corso is zeer trainbaar wendbaar en intelligent.

Over het algemeen is deze hond juist erg goed voor het gezin en juist erg. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Cane Corso. De Cane Corso is een vrij grote sterke en atletische maar ook elegante hond. Karakter Cane Corso 100 Intelligent Deze Italiaanse honden zijn erg intelligent en hebben veel potentie.

Net zoals vele andere rassen is de Cane Corso niet voor iedereen geschikt. Een echte gezinshond De Cane Corso is een prima gezinshond. De schofthoogte van de Cane. De staart is hoog aangezet en hangt in rust.

The attitude of the Cane Corso with cats is totally tolerant and they are animals that attract a lot of attention when it comes to seeing them around they really have an impressive. Its measurements make this dog is categorized into giant breeds since in adulthood the male Cane Corso tend to be around 64 68 cm without counting the head and. De Cane Corso behoort tot de groep van Molossers welke afstammen van de honden van de Molossiërs zogenaamde grens-Grieken die in de oudheid in het zuiden van Albanië en Noord. Kort glanzend erg dicht met lichte ondervacht.

Een imposante verschijning met een aanhankelijk en uiterst trouw karakter. Hij is iets langer dan hoog met een brede gespierde rug en borst. De Cane Corso is er één om rekening mee te houden. De Cane Corso is van het type ruwe bolster blanke pit.

Omdat de Cane Corso op de lijst staat wil dat natuurlijk niet zeggen dat de hond gevaarlijk is. Dit ras werd eeuwenlang gefokt om zijn functionaliteit waarbij het. Cane Corso puppys zijn meestal niet verlegen. Als je er een vindt die wel van natuur verlegen is raden we aan dat dit misschien niet het beste idee is als je doel voor waakhonden is.

Karakter CANE CORSO ALGEMEEN Canecorsomacho Het karakter van de Cane Corso In het verleden baseerde men de selectie van Cane corsos met name op het karakter. Het is een grote kameraad voor het hele gezin. Karakter Beschermend intelligent waakzaam werklustig zelfstandig en zelfverzekerd. De lichtrode exemplaren hebben een donker masker.

Cane Corso
Cane Corso
Alles Over Het Krachtige Karakter Van De Cane Corso Cane Corso Wereld
Alles Over Het Krachtige Karakter Van De Cane Corso Cane Corso Wereld
Cane Corso Cartoon Vektor Stok Ilustrasi Cane Corso Cartoon Bebas Royalti Depositphotos
Cane Corso Cartoon Vektor Stok Ilustrasi Cane Corso Cartoon Bebas Royalti Depositphotos
Cane Corso Gevaarlijk Alles Over Karakter Prijs En Meer
Cane Corso Gevaarlijk Alles Over Karakter Prijs En Meer
Cane Corso Alles Over Dit Stoere Hondenras Hond Nl
Cane Corso Alles Over Dit Stoere Hondenras Hond Nl

Posting Komentar untuk "cane corso karakter"